З ТУРБОТОЮ ПРО ШКОЛУ ТА ДІТЕЙ!

05.09.2020 18:04

З турботою про школу та дітей!

   Ось і настав цей день. 1 Вересня – День Знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, шановні наші вихованці!

Упевнені, що зерна науки зростуть у  юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен  день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

 

     Прекрасний оновлений вигляд має Трифонівська ЗОШ І-ІІІ ступенів.                                І це не дивно, адже в ній панує дух любові, добра і розуміння. Батьки наших учнів прагнуть кращого заради своїх дітей, є постійними учасниками заходів, живуть одним життям зі школою.

    Адміністрація школи,  педагоги висловлюють щиру подяку батькам учнів за значний внесок у розвиток матеріально-технічної бази школи, за допомогу в створенні належних умов для перебування дітей, за взаєморозуміння, за бажання допомогти нашому навчальному закладу. Завдяки ініціативній роботі батьківського комітету школи, головою якого є Тарнавська Яна і переважної більшості батьків вдалося зробити ремонти класних кімнат і коридорів. Багато роботи було зроблено своїми руками, щоб заощадити кошти. Цим завдячуємо всім батькам, які в такий складний час змогли покращити умови перебування дітей у школі. Ця підтримка є свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем закладу освіти, розуміння  важливості шкільного виховання. Висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, душевного спокою та достатку.

    Підготовка школи до нового навчального року неможлива без спонсорської допомоги, підтримки уряду.

   У цьому році державою було виділено цільову субвенцію на закупівлю нового шкільного обладнання для учнів 1-го класу в сумі 51,207 грн.  Але цих коштів було б недостатньо для втілення в життя проекту «Нова українська школа» без спонсорських внесків. Висловлюємо щиру подяку                       за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, голову сільської ради Гончаренко Віру Ростиславівну і депутатський корпус, за виділені кошти у сумі 20,000 грн  для поточного ремонту школи та придбання облаштування харчоблоку. А також секретаря сільської ради Мисенко Тетяну за допомогу у виготовлені проєкту на ремонт покрівлі спортивного залу та облаштування кабінету НУШ. Завдяки вам оновлюєтьтя матеріально-технічна база навчального закладу, що дає змогу повноцінному розвитку наших дітей.

     За небайдуже ставлення до дитячих потреб дякуємо Шитікова Віталія Миколайовича - голову ВК «Сільська родина», за надання  техніки для підготовки школи до нового навчального року і сподіваємось на подальшу підтримку!

     Висловлюємо щиру подяку небайдужим випускникам нашої школи, а особливо Кравченко Олексію, за активну життєву позицію та допомогу в облаштуванні спортивного майданчика. Калугіну М.П. – за допомогу в проведені водогону до приміщення школи. Завдяки  турботі, підтримки наших постійних друзів, спонсорів наша школа з кожним роком стає сучасним освітнім закладом. Тож разом ми зкладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей. Дозвольте ще раз привітати усіх зі святом – Днем Знань. Побажати учням досягти омріяної мети, батькам – гордості за успіхи своїх дітей, учителям – натхнення та людської поваги. Зі святом!

 Адміністрація  Трифонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів .