ПРОЄКТ "ДОРІЖКА ДО ШКОЛИ"

18.10.2021 11:03

Найкраща у світі — дорога до школи,

 

                                                                 Бо ти у дитинстві простуєш по ній.

 

                                                                 Її не забудеш ніколи-ніколи,

 

                                                                 Вона, наче сонце, у долі твоїй.

 

    

Наша школа розташована в наймальовничішому куточку села Трифонівки. Вона  не нова, їй уже 50 років, у її стінах навчаються діти з чотирьох сіл,  навколо ростуть тополі, звідусіль їх видно, а в їх затінку заховалась вона – наша друга домівка.

І  нам  дуже хотілося зробити шкільну доріжку, вимощену сучасною плиткою, щоб вона набула нового естетичного вигляду.

   Увесь цей час було дуже боляче спостерігати за тим, як восени та взимку учні, йдучи по алейці, обминали камінці та калюжі вкрай розбитої доріжки, бо за довгий час існування школи вона в дуже жахливому стані.

 

Ще більше країлося серце про дітей з особливими освітніми потребами, які не мали змоги комфортно відвідувати школу. Так не мало бути!

 

Тому наша ініціативна група написала та виграла проєкт в рамках конкурсу "Громада своїми руками", що проводиться при фінансовій підтримці компанії ДТЕК.

 

Організатором є Великоолександрівська сільська рада.

Адмініструє Конкурс БФ "Агенція місцевого економічного розвитку м.Зеленодольська".

 

Завдяки цьому проекту ми змогли закупити тротуарну плитку та вимостити нову комфортну бля всіх доріжку до школи.

    Не залишились осторонь від доброї справи й інші спосори та помічники: депутатський корпус та Великоолександрівський селищний голова Н.Корнієнко, голова ВК «Сільська родина» В. Шитіков, керівник ТОВ «Агро-Бриз 2015» Л. Шадров, а також водій  завантажувача О.Попов.

 

      Багато роботи було зроблено своїми руками, щоб заощадити кошти. Цим завдячуємо всім батькам, які в такий складний час змогли покращити умови перебування дітей у школі.

 

Ця підтримка є свідчення їхнього небайдужого ставлення до проблем закладу освіти, розуміння  важливості шкільного виховання. Висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці.

 

     Втілення в життя проєкту «Доріжка до школи» говорить про соціальну відповідальність компанії ДТЕК та керівництва перед громадою.

 

Ці добрі справи підтягують розвиток інфраструктури, покращують  комфорт села та соціальний розвиток громади, а також проєкт дозволив вирішити проблемні питання і задовольнив  осіб з особливими освітніми потребами та обмеженими можливостями, дотримуючись принципів розумного пристосування, недискримінаціі, враховуючи багатоманітність людини.

   

       Завдяки  турботі, підтримки наших постійних партнерів, друзів, спонсорів наша школа з кожним роком стає сучасним освітнім закладом.

Тож разом ми зкладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей.